Dog Bay Lab har eksistert siden 1999. I begynnelsen drev vi med salg av undervisningstjenester, men i dag fokuserer vi på skreddersydde løsninger mot små bedrifter, foreninger og lag.

Vi har over 20 års erfaring med programutvikling av alle slags løsninger på mange plattformer. Programmer, databaser, tre lags løsninger, web applikasjoner, både enkle og avanserte nettsider med server logikk, med mere.

Vårt marked er ikke de store bedriftene, men de små, og da de som ikke har så mye kunnskap om data og programvare. Vi har god tid og legger vekt på jobbe med kundene på en slik måte at de forstår konseptene og løsningene vi foreslår. Fra oss kommer det ingen dresskledde konsulenter som snakker høyt over hodet på dere og fakturerer med gaffel. Vi diskuterer oppgaver og løsninger på en måte som dere forstår og er komfortable med.

Vi er også veldig opptatt av å levere løsninger som passer kundene, løsninger som er "gode nok". Det vi leverer til dere skal virke. Det skal løse oppgavene det er satt til, men det trenger ofte ikke være en Rolls-Royce løsning for det. En folkevogn kan være mer enn godt nok. Vi finner folkevognen for dere så dere slipper å kjøpe Rolls-Roycen om den ikke trengs.
For å holde kostnadene nede bruker vi så mye "open source" programvare som mulig. Det vil si programvare som er åpent tilgjengelig for alle, utviklet av entusiaster og brukt over hele kloden. Denne programvaren er gratis å benytte. I tillegg har vi også med oss vår egen programvare som vi legger i bunnen av mange løsninger. Dette er biter med programkode som vi har utviklet i mange år som også kan være levert til andre kunder. Fordi vi tar den med og forbedrer den fra kunde til kunde slipper vi å skrive den på nytt for dere og dermed holdes kostnadene nede. Alle disse tingene binder vi sammen med ny kode slik at dere får noe som er skreddersydd og konfigurert for deres bruk og behov.

Ta kontakt med oss så kan vi diskutere utfordringene og behovene dere har. Vi lager gratis forslag til løsninger, det koster ikke noe å snakke med oss. Du finner vårt kontaktskjema her.

Vårt organisasjonsnummer er NO 980 927 792 MVA
Kontonummer for innbetalinger er 3201.53.49173

Vårt regnskap føres av det autoriserte regnskapsførerfirmaet Chimaera Regnskapshjelp AS med organisasjonsnummer NO 996 012 034 MVA